Eerlijk vers vlees van onze eigen groothandel... Dat proef je!

De Slagerij

Verser kan het niet

Onze vakkundige slagers zorgen dat elk stukje vlees optimaal van smaak en kwaliteit op uw bord belandt. Vlees van onze eigen slachterij wordt dagelijks rechtstreeks aangeleverd bij de ambachtelijke slagerij in Someren en Heel. Verser kan het dus niet. Uw verse vleesproducten worden ter plekke door onze vakkundige slagers voorbereid, gesneden en eventueel verpakt of voor u ingevroren.

Zult zoals het hoort

De ambachtelijke slagers van slagerij Tomassen bereiden onze producten volgens lokale tradities. Speciaal voor onze winkel in Heel gaat er bijvoorbeeld een scheutje azijn bij de zult, zoals het hoort in Limburg.

Ambachtelijke vleeswaren volgens traditioneel recept

In de ambachtelijke slagerij maken we ook onze befaamde slagersproducten, zoals verschillende soorten worst, soepen, zult, schnitzels en gerookte ham. Slagerij Tomassen gebruikt nog altijd de traditionele bereidingswijzen en receptuur van Jan en Mia Tomassen, waar de inwoners van Someren en omgeving decennia geleden al van smulden. Neem bijvoorbeeld onze gerookte ham. Die wordt gepekeld in dezelfde pekel die onze ouders al gebruikten. Via een proces dat al generaties wordt doorgegeven, zorgen we dat de pekel in perfecte conditie blijft. Met de jaren wordt de smaak alleen maar rijker. Onze hammen worden dus steeds lekkerder!

De slagerij

Zonder zorgen genieten van een lekker stukje vlees

In onze eigen slachterij gaan we zorgvuldig te werk, met aandacht voor kwaliteit en dierenwelzijn. Dat zeggen we niet alleen zelf. Ook dierenwelzijnsorganisatie Eyes on Animals concludeerde na een bezoek dat slachthuis Tomassen 'een zeer goede indruk maakt'. Dat is dus onbezorgd genieten van het lekkerste stukje vlees.